bære en handske eller hugge en finger

Rating:
Date: 7-7-14
| More

COLLINGWOOD fremad Quinten Lynch søger en medicinsk dispensation fra AFL forbud mod spillere iført handsker, siger, hvis han ikke kan bære en handske, han bliver nødt til at hugge hans finger.

Lynch dårligt brød den lille finger på højre hånd for flere år siden, og siden da fingeren påpeger vinkelret fra den første kno.

AFL annonceret i off sæsonen, at det havde forbudt spillerne at bære bestemte mærker af handsker af frygt for spillere at få en unaturlig fordel. Nogle handsker blev ikke forbudt, men disse handsker var ikke egnet til Lynch.

I nike free run 3 - http://www.karinskokken.dk/view.asp den første NAB Cup-kamp fredag ​​aften, Travis Cloke, der også har regelmæssigt nike air max tailwind 6 båret en handske i kampe, undværes handsken, men Lynch holdt med handsken.

Jeg har en medicinsk dispensation i øjeblikket forsøger at få det gået, Lynch sagde om, fortsatte han med handsken.

Jeg har fået en temmelig risikable finger på min højre hånd, så det er et arbejde i gang. Jeg er nødt nike free run 3 - http://www.karinskokken.dk/view.asp til at nike free run 2 - http://www.karinskokken.dk/view.asp bære en handske af nogle beskrivelse. Det er enten bære en handske eller få min finger hugget.

Tidligere holdkammerat Daniel Chick berømt hugget toppen af ​​en af ​​hans fingre på grund af en lignende klage, men Lynch sagde, det var ikke en seriøs mulighed for ham som en markering fremad.

Det er på nike free run 2 - http://www.karinskokken.dk/view.asp min lillefinger, så det er en smule vigtigere [end Chick finger], sagde han.

AFL har afvist seks typer af handsker nike free run tilbud herre for at give for meget greb og er hidtil kun fire for den nye kampagne godkendt. De forbudte handsker er Under Armour Blur II Ironclad Box Handler Sikkerhed, Nike Vapor Jet 2.0 Football Receiver, Nike Magnigrip Elite Remix 2.0, Nike Superbad og Gilbert Rugby.

De billige nike free run - http://www.karinskokken.dk/view.asp fire godkendte mærker er Franklin Fodbold, Gilbert Pro Netball, Grays Skinfit Hockey og Rawlings Voksen Dynamics Fit 355 Series.

Lynch spillede sin første kamp for Collingwood i fredag ​​nats NAB Cup åbning runde og indrømmede det ville tage tid for ham og Cloke at skabe en forståelse og for ham at forstå den nye holds planer og metoder.

Det tager et stykke tid, men jeg er ikke så bekymret for andre folks forventninger. Jeg ved, hvad jeg er kommet over til at gøre for klubben, og hvad de vil nike sko tilbud have os til at gøre sammen, så jeg ser frem til udfordringen, og jeg tænke over de næste par uger vil vi vokse og forbindelsen vil blive bedre, og det er det samme med alle de fremad, Lynch sagde.

Fredag ​​aften, Cloke begyndte spillet at spille dybt fra målet torv med Lynch højt op jorden, men han sagde, at parret var tilbøjelige til at have nike free run 2 - http://www.karinskokken.dk/view.asp en rullende rotation af positioner.

Lynch, der sluttede Collingwood som en fri agent denne sæson, vil konfrontere vestkysten og hans tidligere premiership holdkammerater i næste runde.

Absolut på min side og med mine holdkammerater var der ingen dårlig blod... Jeg er ikke alt for fussed om det, sagde han.

Shoalhaven advarsel: bo ud af Watergarden griefSouth Nowra servo hold upBerry Frank Gould minder en karriere sat i stoneBoy, 13, spørgsmålstegn efter knivstikkeri i Nowra klasseværelse.

Tags: